Larmnummer dygnet runt: 08-226 226
Postadress: Assistanstjänst AB, Djupdalsvägen 7, 192 51 Sollentuna
E-post: Skicka e-post

Observera att vi inte hanterar pris- eller bokningsförfrågningar via e-post, vänligen beställ väghjälp online eller ring oss.

Hjälp dygnet runt

Vi erbjuder professionell och effektiv väghjälp i Stockholm dygnet runt, oavsett om du har låst inne bilnyckeln och är i behov av låsöppning, fått motorstopp, punktering eller varit med om en olycka. I tillägg kan vi erbjuda en mängd olika andra tjänster. Du kan bland annat kontakta oss om du är i behov av båttransport eller maskintransport i Stockholm. Vi hjälper dig mer än gärna med transporter du inte själv klarar av eller har möjlighet att utföra. Vi erbjuder snabb och säker service och ett flertal olika tjänster till ett riktigt bra pris. Oavsett väder, vind samt tid på dygnet, kan du vända dig till oss.

Assistanstjänst Bilbärgning och Vägassistans har lång erfarenhet av branschen, vilket gör att du kan känna dig trygg i att anlita oss. Vare sig du behöver bilbärgning, starthjälp, däckservice eller en säker och snabb båt- eller maskintrasport kan du tryggt anlita oss. Vi håller dessutom en rimligare prisbild än många andra aktörer på marknaden. Vi och våra tjänster står till förfogande för såväl privatpersoner som företag och självklart prioriterar vi varje kund högt.